Voi kyllä! Tämä häiden trendi-klisee löytyy meiltäkin, koska me nyt molemmat ollaan karkintuoksusia pikkupalloja :D

Karkkibuffetin teema on värikäs ja timanttinen! Ei todellakaan haluta kaataa perus lasipurkkiin tv-mixejä, vaan jokainen karkkilaatu tulee olemaan tarkoin valittu, että saadaan esteettisesti ja maullisesti miellyttävä buffet kokonaisuus aikaiseksi. Budjetista tämä tulee haukkaamana kyllä loven, mutta itselle tämä on tärkeämpi kuin kakku! Kuumottelis ottaa myös popcorn-kone vuokralle jostakin ja kasa erilaisia poppari mausteita, sekä sipsejä karkkibuffetin jatkoksi. o_o Mutta kaikkea ei voi saada. Vai voisko!?

Tilasin Ebayn ihmemaasta Irvikissa timanttityön. 2000-luvun ristipistotyöksikin kutsuttu valmis sapluuna, jossa on valmiiksi liima, johon valmiiksi numeroituja timantteja tökitään kynämäisellä välineellä paikoilleen. Siitä tulee niiiiiiiiiin kimaltava! Ja tekeminen on ollut hauskaa ja rentouttavaa, vaikka mitenkään päin luovasta työskentelystä tässä ei ole kyse. Irvikissa tulee buffetin taustalle seisoskelemaan. Ja jottei Liisa valtaa buffettia on työn alla myös viisi erillaista WH40K hahmoa. Voin kertoa että eilen valmistunut örkki on super söötti, mutta karu. Kuvia laittelen kun koko viisikko on kasassa.

Lasipurkkeja ollaan alettu jo haalia. Tiger ja kirppikset on osoittautuneet hyviksi hankinta paikoiksi ja lähiviikkoina pääsen Ikeaankin vingauttamaan Visaa. Haaveissa olisi löytää vielä pari korkeamman mallista pyöreää ja mahdollisesti jalallista purnukkaa. Kauhat löyty jo nettikirppikseltä, samoin pihdit, mutta hei eihän niitä nyt sellaisenaan laiteta käyttöön! Wishiltä tilasin sateenkaari timanttinauhaa, jota jotenkin päin noihin ajattelin käyttää. Katsotaan mitä tulee!

Buffet pöytään pitäisi vielä löytää jotakin hauskoja valosarjoja tai jokin poikkauksellinen tyyli valaista pöytä. Idea ei vielä ole tullut, mutta onneksi on aikaa idätellä! Kynttilöitä tähän pöytään ei tule, ettei kenenkään hiha leimahda. Karkkibuffetti tullaan sijoittamaan siten, ettei lapsivierailla ole siihen esteetöntä kulkua, vaan vanhemmat voi vähän pitää rotia omien kullanmurujensa karkkihimoissa. Ruokailu on heti vieraiden saavuttua, joten varmaankin tämäkin kasataan jo ennakkoon valmiiksi, että ruuan päälle voi heti käydä napsimassa naposteltavia ^.^

 

Tämä on yksi aktiviteeteista juhlan ohessa. Mikäs sen mukavampaa tekemistä kuin syöminen!?